Etelä-Savon Salama on Ristiinassa sijaitseva, korkealaatuisia vetoketjuja valmistava yritys. Toiminnassamme uskomme laajaan tuotevalikoimaan, tuotteidemme korkeaan laatuun sekä lyhyisiin toimitusaikoihin. Pyrimme vastaamaan asiakkaan toiveisiin ketjun joka komponentin osalta niin materiaalin, muotoilun, kokoonpanon kuin käyttötarkoituksenkin suhteen.

Panostamme jatkuvasti niin tuotteiden kuin tuotantoprosessien kehittämiseen. Tällä hetkellä valmistamme mm. roiskesuojattuja, vettähylkiviä ja käyrämuotoisia ketjuja sekä käytämme ultraääniteknologiaa ketjujen alarajoittimien sulattamiseen. Induktiohitsauksen avulla valmistamme rajuakin käyttöä kestävät lukot.

Erityisen paljon panostamme tuotteidemme laatuun, ja toiminnastamme erityislaatuista tekeekin se, että testaamme jokaisen ketjukappaleen ennen tämän toimittamista asiakkaalle. Tästä johtuen toimituserämme ovat tasalaatuisia ja ketjujemme käyttöikä pitkä.

Näillä ominaisuuksilla erotumme kilpailijoistamme:
► suorat toimitukset tehtaalta tehtaalle ilman välikäsiä
► tasainen ja korkea tuotantoerien laatu (vetoketjut, lukot, lisätuotteet)
► monipuolinen mallivalikoima spiraaliketjusta piiloketjuun, vettähylkivästä käyrämuotoiseen ketjuun
► erikoismittaiset ketjut 6 cm:sta alkaen 0,5 cm välein
► suuri värivalikoima: yli 60 värivaihtoehtoa tyypin 5 spiraaliketjuille, noin 50 sävyä tyypin 7 jalkineketjuille sekä yli 150 väriä tyypin 3 piilo- ja spiraaliketjuille
► voimme värjätä ketjut asiakkaan valitsemaan sävyyn, jos sopivan väristä ei satu löytymään valikoimastamme
► laaja rakennevalikoima: umpinaiset ja avonaiset ketjut yhdellä tai kahdella lukolla mm. X-, O- ja R-muotoiset tai kahdella avopäällä olevat ketjut
► valmistamme vaativammankin muotoisen lukon asiakkaan mallin, piirustuksen tai luonnoksen mukaan
► varustamme lukon asiakkaan logolla
► valmistamme ketjut asiakkaan komponenteista